Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

2/9/09

Weblog "treneando". Toni Vallès.

És ben clar que el Toni Vallès ha estat navegant per la xarxa ferroviària aquest dies de vacances. Fa uns dies va descobrir una WebCam d'una estació alemanya. Aquest cop ha trobat un blog ferroviari, cosí del nostre que es diu "treneando" i que porta en Mikel Iturralde (ara ja sabem d'on és la WebCam de Plattling!).
.
L'hem trobat divertit, entretingut i curiós, per la qual cosa hem creat un enllaç directe permanent en el present "Butlletí del Club". Durant uns dies l'enllaç estarà a la part superior de la banda dreta per tal de que hi pogueu accedir fàcilmenet. També el trobareu a la mateixa banda dreta, però més avall.
.
Per accedir-hi, ara, cliqueu sobre l'adreça facilitada pel Toni. És la següent:

http://treneando.wordpress.com/2009/08/30/roba-de-noche-en-el-picasso-bilbao-malaga-y-activa-el-freno-de-emergencia-para-escapar-del-tren/
.
Tafanegeu-lo a fons que té força temes i diversos.
.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Gracias por el enlace a mi blog (treneando.wordpress.com) y por las letras que me has dedicado. Mi proósito es entrener y contar cosas curiosas. Unas veces parece que acierto y otras.... Lo importante es seguir con esta pasión que nos devora. Los trenes on un punto de partida hacia un mundo del que aún desconocemos muchas cosas.
Moltes gràcies a tots