Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís

F.C. Vallparadís

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

12/1/09

Propera publicació del conte "El trenet de Vallparadís". EMB Vallparadís, 12-1-2009.

L'Ajuntament de Terrassa, el Patronat Municipal d'Educació, EBM Vallparadís, ben aviat, editará i posarà a la venda el conte "El trenet de Vallparadís".
El text, les fotografies i el disseny són de l'Equip educatiu de l'Escola Bressol Municipal Vallparadís, amb la col·laboració de l'Estel Baldó.
.
De moment ja tenen una primera maqueta del conte, de la qual us ensenyem la portada.
Aquest conte forma part del projecte premiat per l'Ajuntament de Terrassa "Apropem la història de Terrassa al voltant del Parc de Vallparadís, als infants de 0-3 anys".
Quan hi hagi més novetats us ho explicarem.
Estigueu atents a la seva publicació!
.

Un matí a l'Estació de Roda de Barà. Josep M. Busquets, 12-1-2009.

Us presentem a continuació un recull de fotografies de l'Estació de Roda de Barà, fetes el 10-02-2008, quan l'AVE arribava al Camp de Tarragona, però encara no a Barcelona. La majoria de les fotos són dels intercanviadors d'eixos dels trens CAF S-120 i de dels trens Talgo, i aquests darrers en acció. També hi veureu el que queda de l'antiga línia de Roda de Barà a Reus que sembla que volen recuperar. Tant de bó sigui veritat!

Aquesta presentació ha estat ubicada en els darrers mesos a la barra lateral. Ara, per qüestions operatives l'hem traslladat a aquesta secció de notícies.
Cliqueu a l'adressa següent per veure-la: http://picasaweb.google.com/JosepM.Busquets/EstaciDeRodaDeBar#
.

Cartells ferroviaris. Josep M. Busquets,12-1-2009.

Durant els darrers mesos hem inclòs a la barra lateral d'aquest weblog un enllaç a una presentació de diapositives amb imatges de cartells ferroviaris de principis del segle XX.
Per qüestions operatives hem considerem oportú a traslladar aquesta informació a la present secció de notícies.

Així doncs, si voleu tornar a veure els cartells ferroviaris cliqueu a l'adressa següent:http://picasaweb.google.es/JosepM.Busquets/CartellsFerroviarisITurSticsAlGouache#5249605912454563586
.

Reglament de Règim Intern del Ferrocarril de Vallparadís. 12-1-2009.

El passat 15 de novembre vàrem informar que la Junta de Govern del Club Ferroviari de Terrassa havia aprovat provisionalment el Reglament de Règin Intern del Ferrocarril de Vallparadís. El soci i company Ildefons Argemí ha estat el ponent principal de la redacció del Reglament provisional. Altres socis també han aportat idees i matissos al text final.

Sapigueu que aquest document serà presentat a la propera Assamblea General del 4 d'abril d'enguany per a ser aprovat definitivament si així ho voten els socis presents.

Si el voleu llegir-lo hi ha una còpia en paper al local del Ferrocarril de Vallparadís i una altra al local social del Club. Si preferiu el format electrònic només he de clicar a la imatge de la barra lateral d'aquest weblog o a l'adressa següent:
http://picasaweb.google.com/JosepM.Busquets/9ReglamentDelFerrocarilDeVallparadS#
.