Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís

F.C. Vallparadís

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

31/1/09

L'accident de Vacarisses. Lluís Berengueras.

El soci i expert modelista de maquetes del Club Lluís Berengueras ens ha fet de reporter avançat i ens ha fotografiat amb detall el tren descarrilat a Vacarisses a causa d'un allau.
Heus aquí el resultat del seu reportatge fotogràfic. Per si no en teniu prou, el mateix Lluís us ho explicarà detalladament qualsevol dissabte per la tarda al Club, entre cigarreta i cigarreta, i mentre treballa en la maqueta a escala N que quasi te acabada.
Cliqueu a l'adreça següent, si us plau:
Atenció als detalls!
.

Presentació "Combois". Joan Manen. 31-1-2009.

El soci i bon company Joan Manen ens ha tramès aquestes realment espectaculars fotografies de trens americans i també de canadencs. De lo milloret que hem vist darrerament. Mireu-vos-les. Us quedareu bocabadats. Entre d'altres coses es demostra que els trens poden transportar qualsevol mercaderia, fins i tot avions, i a qualsevol lloc faci el temps que faci.
Cliqueu a l'adreça per veure-les.
.

Desdoblament de la línia dels FGC entre Martorell Enllaç i Olesa de Montserrat. Generalitat de Catalunya, 28-1-2009.


Desdoblament de línies d'FGCL'actuació a la línia entre Martorell i Olesa, enllestida a la tardor, ha suposat una inversió global de prop de 50 milions d'euros (28.1.2009)

Consulteu també la nota de premsa, en format "pdf", del DPTiOP a la següent adreça:
http://www20.gencat.cat/docs/Sala%20de%20Premsa/Documents/Arxius/ptop_premsa.notaPremsa.50.Martorell_OlesaHC1233141326654.pdf
.

Butlletí de Vía libre. 30 de gener del 2009.

Quinta edición del “Tren Medieval” a Sigüenza
El Ayuntamiento de Sigüenza (Guadalajara) y Renfe han acordado la renovación del denominado “Tren Medieval” entre Madrid y la villa alcarreña para su quinta temporada, que arrancará el próximo ... (Ver el resto del artículo)
.

Notícies de l'AVUI, 30-1-2009.

El funicular de Montjuïc estarà tancat del 2 al 20 de febrer per la revisió anual
El telefèric i funicular de Montjuïc tancaran les portes des del 2 fins al 20 de febrer per a portar-hi a terme les tasques anuals de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions
.