Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís

F.C. Vallparadís

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

20/2/09

Més control als vagons de FGC. Video des de TV3.

Els Ferrocarrils de la Generalitat controlaran amb càmeres en temps real el que passi a tots els vagons. Això permetrà augmentar la seguretat per intervenir amb més rapidesa en casos com el de l'agressió a una jove equatoriana.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

Llum verda al pla de Rodalies de Renfe. Video des de TV3.

La vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega ha anunciat que el govern espanyol ha donat llum verda per al pla de Rodalies de Renfe de Barcelona amb 4.000 milions d'euros d'inversió fins al 2015.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

Primer aniversari de l'arribada de l'AVE. Video des de TV3.

Renfe celebra amb el usuaris el primer aniversari de l'arribada de l'AVE a Barcelona, que gairebé iguala el nombre de passatgers del pont aeri. Renfe encara no sap quan podrà augmentar la velocitat dels trens.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

L'AVE s'endú la meitat d'usuaris del pont aeri. Video des de TV3.

Un any després de l'entrada en funcionament de l'AVE Barcelona-Madrid, aquesta línia registra més de dos milions de passatgers i una ocupació mitjana dels trens que supera el 80%. El pont aeri perd la meitat dels passatgers.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

La cara i la creu amb l'AVE. Video de TV3.

Els trens Avant que circulen per la via de l'AVE són un èxit rotund en el trajecte fins a Lleida, que agafen més del 80% dels passatgers. Pel contrari, només el 7% dels usuaris de Tarragona l'utilitzen a causa de la llunyania de l'estació.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

El govern aprovarà pla de Rodalies. Video des de TV3.

El Consell de Ministres aprovarà el Pla d'Infraestructures de Rodalies, que la Generalitat reclamava com a pas previ per assumir les competències sobre aquest servei. El govern català no vol fer-se càrrec de la gestió de Rodalies sense abans tenir-ne garantit el finançament per posar al dia les infraestructures ferroviàries de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

La futura estació de l'AVE a Girona. Video des de TV3.

A Girona s'està fent el pou perquè la tuneladora pugui començar a perforar a l'estiu. El sistema de perforació vol evitar vibracions als habitatges. La futura estació acollirà l'AVE, els trens regionals i els autobusos.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.