Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

1/3/09

Anàlisi del Pla de Rodalies de Barcelona. Nota de premsa de CiU. Francesc Mas.

Cliqueu sobre la imatge per a ampliar-la.

El bon soci i experimentat relacions públiques del Club ens ha tramés aquesta nota de premsa emesa per CiU en el qual es fa un anàlisi del Pla de Rodalies de Barcelona del Govern de Madrid.
.
És una altra visió crítica que complementa l'informe "El PLA TREN 2014" de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic, PTP, presentat al Parlament de Catalunya que ja vàrem publicar el 30-12-2008.
.
Per veure l'informe complet cliqueu a l'adressa següent: http://picasaweb.google.com/JosepM.Busquets/AnalisiDelPlaDeRodaliesDeBarcelonaCiUFrancescMas02#
.

Antiga Estació de Terrassa dels FGC. Joan Manen.

Cliqueu sobre la imatge per a ampliar-la.
El bon soci i immillorable comptable del club, Joan Manen, ens ha fet arribar aquestes dues fotografies de l'antiga Estació de Terrassa del Catalans. La primera, a l'esquerra, és del gener/febrer de l'any 1985 i la segona, a la dreta del maig del 1987. Les dues estan fetes des d'un pis de l'edifici situat a la cantonada del Portal de Sant Roc amb la Rambla d'Egara, banda nord.
.
A la primera encara si pot vuere un tren estacionat a la via més de la dreta de les tres vies visibles. Comparant les dues fotos podeu estudiar l'evolució de les obres de la Rambleta del Pare Alegre situada sobre l'estació actual.
.
Si voleu aportar més informació, ja ho sabeu: o féu un comentari o ens envieu un correu electrònic. Gràcies.
.

Locomotora experimental d'hidrògen del BNSF. Vía libre del 25-7-2009.

Cliqueu sobre la imatge per a ampliar-la.
Després de llegir l'article de Vía libre del 25-2-2009 sobre la locomotora experimental d'hidrògen del BNSF ens ha semblat oportú editar la imatge que conté. L'article és força interessant, el podeu llegir anant a la notícia anterior a aquesta sobre el butlletins de Vía libre.
.

Butlletí de Vía libre, del 23-2-2009 al 27-2-2009.

27-2-2009.
Adif finaliza la construcción del viaducto entre Maçanet de la Selva y Riudarenes, en Gerona
Adif ha finalizado las obras de construcción del viaducto de José Antonio Fagúndez Vargas, entre los términos municipales de Maçanet de la Selva y Riudarenes, en la provincia de Gerona. El viaducto, de ... (Ver el resto del artículo)
.
25-2-2009.

Se ensaya en Estados Unidos una locomotora de hidrógeno
La segunda megacompañía ferroviaria estadounidense, la Burlington Northern Santa Fe, BNSF, está desarrollando un interesante e innovador experimento basado en la aplicación de la célula de ... (Ver el resto del artículo)
.
23-2-2009.
Francia pone a punto sus instalaciones de cara a la apertura de la línea Figueras-Perpiñán
Red Ferroviaria Francesa (RFF), el órgano gestor de la infraestructura en Francia, ha emprendido un proyecto, por valor de 210 millones de euros, financiado por el gobierno francés, para ampliar las instalaciones ferroviarias ... (Ver el resto del artículo)
.
Primer aniversario del AVE Madrid-Barcelona con anuncio de tarifas promocionales
Renfe ha transportado cerca de seis millones de viajeros en los servicios AVE que enlazan Madrid con Zaragoza y Barcelona que en su relacíón completa -Madrid-Barcelona- cumplen su primer aniversario. Esta cifra supone un ... (Ver el resto del artículo)
.
Fomento invertirá 4.000 millones de euros en la red de Cercanías de Barcelona
El Consejo de Ministros aprobó el viernes el plan de Cercanías de Barcelona que, con una inversión de 4.000 millones, incluye la construcción de veinticinco kilómetros nuevos de vías, nueve ... (Ver el resto del artículo)
.
Editado un nuevo volumen de la colección “Locomotoras”, dedicado a las 7800 de Renfe
M.A.F. Editor acaba de publicar “Renfe : las 7800 de la ayuda americana”, que constituye el número 20 de la colección de “Locomotoras”. El libro, del que es autor Manuel Álvarez ... (Ver el resto del artículo)
Aquesta col·lecció sempre ens ha semblat molt interessant. Per això proposarem que el Club compri aquest número nou i així el podreu venir a llegir.
.

Renfe oblida les Terres de l'Ebre. Video des de TV3, 26-2-2009.

Usuaris i institucions de les Terres de l'Ebre es mobilitzen per reclamar a Renfe més trens i més bones condicions a les estacions. La reducció de servei a l'Aldea n'ha estat el detonant.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

Les actuacions a Rodalies. Video des de TV3, 25-2-2009.

Els 4.000 milions del govern espanyol per a la xarxa de trens de rodalia permetrà desdoblar les línies que encara són de via única, com la de Vic i la de Blanes. També es construirà una línia entre Castelldefels i Cornellà, i nou estacions més.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

L'estació provisional de l'AVE a Figueres. Video des de TV3, 24-2-2009.

L'Adif construirà una estació provisional de l'AVE prop de Figueres que només es farà servir durant 3 anys. L'Adif necessita construir-la perquè per aquest traçat hi puguin circular trens ja el 2010, i fa falta una estació. De la definitiva, que segons el compromís de Foment amb els alcaldes estarà feta el 2012, encara ara se n'està redactant el projecte.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

La nova estació de la Sagrera. Video des de TV3, 23-2-2009.

Continua el debat sobre la futura estació de l'AVE de la Sagrera. Avui, el conseller d'Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha dit que la Generalitat no avançarà els diners per les obres i que, en tot cas, podrien sortir de les inversions de l'Estat a Catalunya. Independentment, però, de com s'acabi finançant, ja ens podem fer una idea de com serà l'estació.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.