Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís

F.C. Vallparadís

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

24/4/09

III Jornades de Portes Obertes del Club Ferroviari de Terrassa. 12 Hores de modelisme.

Cliqueu sobre les imatges per a ampliar-les.

El proppassat dissabte, 28-3-2009, el nostre Club Feroviari de Terrassa va celebrar la III Jornada de Portes Obertes, des les 9 del matí fi fins a les 9 del vespre, a la seva seu social del Passatge de Venècia.Ens van vistar més de 250 persones entre petits i grans. I dues es van fer socis del Club. Siguin benvingudes.Es va presentar la gaire bé acabada nova maqueta a escala N i la gaire bé acabada ampliació de la maqueta principal a escala HO consistent en una nova estació de muntat de trens.
Durant les 12 hores els socis van fer circular, segons un horari preestablert, trens de totes menes i de totes les escales, HO, N i LGB per a que els afeccionats en fruïssint.Van destacar una composició de 20 vagons cisterna del Club del company Toni Vallès i un tren de passatgers amb vagons de fusta arrossegats per una Mikado del company Francesc Mas.


Per ambientar la jornada es van passar videos de temes ferroviaris.
De bon matí es va obrir un petit mercat de modelisme en el qual es van vendre, entre d'altres, 2 vagons cisterna promocionats pel Club Ferroviari de Terrassa arran del seu 25è aniversari.
Per la tarda Bricolatge Pavón va plantar la seva parada que va tenir unes vendes satisfactòries.
Finalment, a les 9 del vespre es va fer la rifa de la caixa d'iniciació d'un tren elèctric MÄRKLIN. L'afortunat va ser en Guillem Marlet. Enhorabona!

En fí, que l'acte va ser un èxit. L'endemà, l'AVUI Terrassa i el Diari de Terrassa en van publicar la notícia.
L'any vinent, repetirem!

Notícies dels diaris. Del 23-4-2009 al 24-4-2009.

AVUI, 24-4-2009. Dos trens es creuen en el tram comú de la línia de Vic i la del Vallès a l'estació de Ciutat Meridiana MIQUEL ANGLARILL / ARXIU
Societat
El govern estudia com millorar la capacitat de Rodalies i FGC
La xarxa de Rodalies ja està gairebé al límit de la seva capacitat. Tant els corredors que depenen de Renfe i Adif com els...
Quim Torrent
.
Vía libre, 23-4-2009.
OPERADORES
El “Tren del Ciment” reinicia sus viajes
El pasado 4 de abril Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha reiniciado los viajes de su tren turístico en la comarca del Berguedá. Este tren recupera parte del trazado de un antiguo ferrocarril industrial y permite ... (Ver el resto del artículo)
OPERADORES
FGC regala a sus viajeros una recopilación de cuentos de Mercé Rodoreda para celebrar el Día del Libro
Hoy, 23 de abril, Ferrocarrils de la Generalitat de Cataluña regala a todos sus clientes una recopilación de cuentos de la escritora catalana Mercé Rodoreda titulada “En el tren y otros cuentos”y concebida ... (Ver el resto del artículo)
.