Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

26/4/09

Fotografies d'un trocet de la Via Verda de la Terra Alta. Josep M. Busquets.

Clique sobre la imatge per a ampliar-la.
La passada Setmana Santa vaig anar a fer en bici un tros de la Via Verda de la Terra Alta. Desprès d'unes petites dificultats hem vaig instal·lar a l'Hotel Miralles d'Horta de Sant Joan i el dijous de bon matí vaig iniciar la Ruta que va ser la següent:


1a part, en bici: Antiga Estació d'Horta de Sant Joan, en direcció cap a l'Aragó, Antiga Estació de Arnes-LLedó, inici de la Via Verda de la Val de Zafán, viaducte sobre l'Algars, i continuació fins al km 51 d'aquesta Via Verda aragonesa (7 km).

2a part, en bici: Mitja volta i retorn a l'Antiga Estació d'Horta de Sant Joan, continuació direcció Bot, travessa de túnels i viaductes i així fins al km 10 de la Via Verda catalana (12 km).

3a part, a peu, portant la bici al costat: Mitja volta i retorn a l'Antiga Estació d'Horta (5 km).

4a part, en cotxe: Al capvespre, vaig anar a fotografiar el viaducte sobre l'Algars a tocar de Lledó d'Algars (Lledó) a la comarca del Matarranya, a l'Aragó. L'Algars, ben plè, ben net i ben bonic.

Les fotografies fetes durant aquesta excursió de 24 km per un paissatge molt verd per les pluges dels dies anteriors en un dia de primavera assoleiat meravellòs, demostren clarament el lamentable estat de les antigues edificacions ferroviàries només deguda a la poca consideració que tenen els actuals polítics catalans pel Patrimoni Arquitectònic Ferroviari.

Veieu-les clicant a l'adreça següent:
http://picasaweb.google.com/JosepM.Busquets/ViaVerdaTerraAltaEstricta09042009#
.