Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís

F.C. Vallparadís

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

14/7/09

Visita a la 2a Tuneladora de Can Roca de Terrassa. Josep M. Busquets.

El propassat 30 de maig una trentena de socis i amics del Club Ferroviari de Terrassa vàrem visitar el pou d'atac i la segona tuneladora de Can Roca de Terrassa que gaire bé l'endamà havia de començar a perforar el segon túnel del metro del Vallès entre Can Roca i Terrassa-Rambla.
.
La visita va començar amb una explicació curta i molt didàctica de l'enginyer responsable de l'obra, en Jordi Jubany, en un barracó de les oficines. Desprès un parell d'enginyers més ens va fer una visita guiada per l'interior del pou on vàrem poder veure la segona tuneladora per fora i també per dins. Mentre feiem la visita, també vàrem veure als trens d'alimentació de material de construcció de la primera tuneladora feien la seva feina i el la part del tunel ja executat.
.
Fet i fet, en total la cosa va durar 2 hores molt interessants durant les quals vàrem poder gaudir i fotografiar de material, mecanismes, aparells i també vistes, a voltes, espectaculars. A tots ens va agradar molt i vàrem fruir d'allò més.
.
El nostre agraïment a en Jordi Jubany i a na Laura Carrasco per la seva col·laboració en la organització de la visita i a tot el personal que ens va acompanyar i cuidar de nosaltres de la UTE EGARA dels FGC.
.
A reveure. Tant de bo ens poguen tornar a veure per fer una nova visita a altres aspectes de les obres del metro de Terrassa!
.
Podeu veure les fotos que vàrem fer clicant a l'adreça següent:
Aquestes fotos no tenen comentaris explicatius.
.
Per a veure més fotografies amb comentaris aneu a la següent adreça de la fototeca del Club Ferroviari de Terrassa a càrrec del nostre soci, bon company i millor fotògraf ferroviari, Bernat Borràs:
.
Excuseu el retard en publicar aquesta notícia. Hem estat sense ordinador al cent 100% operatiu durant gaire bé un mes.
.