Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

2/10/09

CargoMetro. Antonio Jiménez. Josep M. Busquets.


Cliqueu sobre les imatges per a ampliar-les. .
Servidor, té debilitat pels trens de mercaderies, especialment pels de transport de cotxes i dels seus components. I encara més particularment pel CargoMetro del nostra companyia dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Per això, quan l'Antonio ens va trametre la primera tongada de fotos de trens de mercaderies que pasen per Castellbisbal el vaig reptar a que "em" fotografiés el CargoMetro.

.

Doncs bé, ho ha fet i m'ha acontentat. Per això li he robat del seva presentació aquestes 5 fotografies i les publico ara i aquí separades de les altres per a gauir-ne'n millor. Confio en no ser l'únic interessat pel tema. I si malauradament fos així, llavors, mireu-vos les fotos i canvieu d'opinió. I, gràcies Antonio.
.

Pàgina de Vía libre. 2-9-2009.

OPERADORES
FGC obtiene la licencia de operador ferroviario de mercancías

Ferrocarrils de la Generalitat de Cataluña ha obtenido el pasado 30 de julio la licencia de operador ferroviario. Este título le permitiría operar en cualquier tramo de la Red Ferroviaria de Interés General que ... (Ver el resto del artículo)


INTERNACIONAL
Francia destinará 7.000 millones de euros para el transporte ferroviario de mercancías

Siguiendo la línea de compromisos para mejorar la calidad del medio ambiente, encuadrados dentro del programa Grenelle Environement, el Ministerio de Ecología, Energía,

* INTERNACIONAL
Estados Unidos invertirá 16.800 millones de dólares para estimular el transporte ferroviario

El Plan de Estímulos Económicos de los Estados Unidos contempla una inversión de global de 111.000 millones de dólares, unos 76.300 millones de euros, de los que 8.000 millones de dólares (5.500 millones ... (Ver el resto del artículo)