Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís

F.C. Vallparadís

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

8/10/09

Hola salutacions des de l'Argentina. José Pereda. Bernat Borràs.

En Bernat ens ha tramés el següent e-mail que ha rebut des de l'Argentina de l'afeccionat José Pereda:

"Hola estimats amics del club Ferroviari de Terrassa, navegant per la web vaig amb la seva web i la veritat que m'agrada molt el seu treball, les seves fotos, maquenas que has rebut, els explico que des d'aquest anys va començar amb la fotografia i tinc un blog sobre fotografia ferroviària els deixo l'enllaç:

http://www.thepassengertrain.blogspot.com/bo els comandament un salutacions des de la ciutat de Rufino, sud de la província de Santa Fe, República Argentina. "


Felicitats Bernat, el lloc web del club i també aquest weblog cada cop són més internacionals!
.
Per cert, hem estat tafanejant només superficialmnent el blog ferroviari germà argentí i té unes magnífiques fotografies del Ferrocarril General San Martín, FGSM, videos propis, més videos del YouTube i una pila d'enllaços a ferrocarrils argentins. Tot molt interessant.
.
I com estem emocionats per l'escrit de lloança, fet a més a més en català, hem decidit publicar l'enllaç de manera permanent a la banda dreta del nostre weblog. És un reconeixement a l'esforç esmerçat en la redacció de la salutació que demostra un respecte pel nostra idioma que ja el voldriem dels nostres veíns de ponent des del 1714.
Gràcies José Pereda.
.