Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

13/1/10

Pàgina en VÍA LIBRE.

VÍA LIBRE: En marcha el estudio informativo de la línea de alta velocidad Castellón-Tarragona del Corredor Mediterráneo - Revista VÍA LIBRE - Fundación de los Ferrocarriles Españoles

"Avants" per la carretera. Albert Carretero.

Cliqueu sobre les imatges per a ampliar-les.

El company i co-vocal de Biblioteca Albert Carretero ens ha escrit. Mireu que diu:

"Bona nit.

Després de molt de temps, finalment t´envio alguna cosa interessant, per si la vols publicar al butlletí del club. En tinc moltíssimes mes, però encara les haig de classificar i digitalitzar. Paciencia, tot arribarà. De moment t´envio una "avançadilla".

Doncs resulta que el dilluns dia 11, m´envaig anar cap a Cervera per fer fotos de l´estació, aprofitant que el passat dia 8 els hi havia caigut una bona nevada, i un cop fetes les fotos de rigor a Cervera, ( ja te les enviaré ) vaig decidir acostar-me fins a Tàrrega. I quina va ser la meva sorpresa en trobar-me en plena autovía A-2, dos transports especials que portaven dues unitats Avant en direcció ¿ Lleida ? o més avall.

Jo pensava que els trens anaven per la via. En fí, si et semblen interessants, les publiques. El que no sabria dir-te, és quin tipus de material és, doncs a l´àrea de servei on van parar hi havia uns guàrdies de seguretat que escortaven els dos remolcs, o sigui que estaven força vigilats, així que de fer fotos d´aprop, res de res. Fins que no vaig trobar un pont on tenir una bona vista, no vaig poder agafar cap instantània.

Salutacions, Albert.
P.D. soposo que la mida i la ressolució seran bones, en cas contrari diga´m com te les hauria d´enviar. "

Ja veus que no tenim cap problema per a publicarles. Gràcies per les fotografies; són magnífiques. I ja ens enviaràs les altres promeses.

I companys, algú pot aclarir els dubtes de l'Albert sobre el tipus de material "caçat"? Podeu contestar clicant a la paraula "comentaris" indicada aquí sota.

Pàgina en VÍA LIBRE.

VÍA LIBRE: China inaugura la línea Wuhan-Guanzhou a 380 km/h - Revista VÍA LIBRE - Fundación de los Ferrocarriles Españoles

*** Notícia enviada des de l'AVUI.cat.

"Spanien: Tunnel gegen Tempel."

http://www.avui.cat/cat/notices/2010/01/_8216_spanien_tunnel_gegen_tempel_8217_84077.php

Cartell de la 15a. Trobada de Vaporistes-Modelistes. Ildefons Argemí.

Cliqueu sobre la imatge per a ampliar-la.
.
Companys, aquí teniu el cartell de la 15a Trobada de Vaporistes-Modelistes d'enguany.
.

Pàgina en VÍA LIBRE

VÍA LIBRE: Inversión de 320 millones de euros para impulsar la red de ferrocarriles de titularidad del Estado - Revista VÍA LIBRE - Fundación de los Ferrocarriles Españoles

Pàgina en VÍA LIBRE.

VÍA LIBRE: El 75 por ciento de las estaciones del metro de Barcelona son accesibles para todos los ciudadanos - Revista VÍA LIBRE - Fundación de los Ferrocarriles Españoles

Pàgina en VÍA LIBRE.

VÍA LIBRE: Renfe encarga a Talgo-Bombardier la conversión de quince trenes eléctricos en híbridos - Revista VÍA LIBRE - Fundación de los Ferrocarriles Españoles

*** Acords de la Junta de Govern del 8-1-2010. Ildefons Argemí.

En la reunió de Junta del Club Ferroviari que va tenir lloc el passat dia 8 de gener del 2010, entre altres, es varen prendre els següents acords :

- el dia 13 de març tornarem a fer les 12 hores de modelisme ferroviari i Jornada de portes obertes, amb un plantejament similar al de l'any passat.

- els dies 3, 4 i 5 de juliol que és la Festa Major de Terrassa, farem de nou la trobada internacional de modelistes-vaporistes, que ja serà la 15a.

D'altra banda també es recorda que el dia 21 de març al Parc de Vallparadís es celebrarà de nou el Picnic Jazz, dins el marc del Festival de Jazz de Terrassa.

Ildefons Argemí.