Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

24/3/10

El tren que resisteix un tsunami. Video del YouTube. Josep M. Busquets.

Si heu tafanejat les darreres notícies del Weblog "Treneando" haureu vist el video del tren que resisteix un tsunami a Palermo, a l'Argentina. Doncs ara us presentem les mateixes imatges però en un format de més qualitat, de més resolució. Descobrireu més detalls interessantíssims i sorprenents. . Per veure'l, cliqueu a: http://www.youtube.com/watch?v=JgdWvIUKFII&feature=related .

Nous RSS dels dos Weblogs ferroviaris "Treneando" i "El Bloc de trenscat.cat".

NOVETAT

.


Ja haureu notat que a la banda dreta d'aquest Weblog han aparegut dos seccions noves. Són els nous RSS dels dos weblogs ferroviaris "Treneando" i "El Bloc de trenscat".

.

Aixó vol dir que cada vegada que aquests blocs publiquin una notícia immediatament es reflectirà a aquestes noves seccions. Els blocs s'actualitzarán automàticament. Confiem que us agradi. Els dos blocs són molt interessants. I recordeu que el "El Bloc de trenscat.cat" és el bloc del nostre company i soci Bernat Borràs.

.