Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

13/6/10

IMATGES DEL TALL DE CONNEXIO AMB FRANÇA. Francesc Mas.


Cliqueu sobre les imatges per a ampliar-les.

. En Francesc Mas ens escriu. Mireu que diu:


"Josep M.: Després del treball de canviar vies, travesses, pals, catenària, etc. lo primer que ens podem preguntar és: perquè de LA TOUR DE CAROL a RIPOLL no han posat travesses polivalents per tres carrils? Si així ho haguessin fet tindríem connexió per a un futur Eix BCN-VIC-RIPOLL-PUIGCERDA-TOULOUSE i anar seguint. Tenen las previsions molt curtes. Segon tema important: Han tallat la connexió a França de la línia de SNCF, tal com pots apreciar a les fotos. Ningú ha dit res, ni la Generalitat, ni els Consells Comarcals, ni els Ajuntaments, ni l'Oposició, etc.

Com saps aquesta línia, per raons econòmiques, està dins de Rodalies, malgrat els més de 150 Kms que hi han de BCN a LA TOUR DE CAROL. Lo més racional seria estar dins de Mitja Distància o dins de Regionals, i servida amb material adequat; no per les UT 447, molt incòmodes per a un trajecte de més de 3 hores. La Generalitat accepta el traspàs, però calla davant de ADIF / FOMENT. Potser és millor no acceptar, però exigir les inversions adequadas, material, etc. Amb un Govern fort i potent que no deixés passar res a ADIF/FOMENT/RENFE, crec que tot aniria millor. Podríem repassar totes les hemeroteques dels diaris durant més de 30 anys en referència a aquesta línia: promeses, inversions, i un llarg etc. Sempre els catalans hem dit "amén", peró ells no han fet res, ara ja tenim el "mort". Fora una molt bona feina estudiar i veure com han pres al pel a tothom. Per la teva documentació. Francesc Mas."

.

Video de 3cat24.cat. "Tots al tren!". Expo Tren 2010.

"Tots al tren!"

L'alta velocitat ha rellançat la importància de Lleida en la xarxa ferroviària. Però la relació entre la capital del Segrià i el tren no és nova: ve de lluny. De fa 150 anys. Una exposició ho recorda aquest cap de setmana.

Si vols veure el video clica al link que apareix a sota:

http://www.3cat24.cat/video/2963010/altres/TN-13062010-tren-lleida

43

Generalitat de Catalunya: Corporació Catalana de Mitjans Audiovisualsccrtv interactivaTELEVISIÓ DE CATALUNYACATALUNYA RÀDIO

***AVUI.cat

Estat i UE avalen el corredor ferroviari del Mediterrani
El fet que la trobada es fa a Saragossa impedeix descartar oficialment l'opció pel Pirineu d'Aragó

http://www.avui.cat/cat/notices/2010/06/estat_i_ue_avalen_el_corredor_ferroviari_del_mediterrani_101294.php

42