Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

20/10/10

VI Setmana del Tren a Catalunya. AFB.

Benvolguts amics

Ens cap la satisfacció de fer-vos participes del pròxim esdeveniment, en els quals la nostre associació te una participació important, i que es el següent:

E proper dilluns dia 25 d'octubre a les 19,30 hores, en el Centre Cívic de la Sagrera "La Barraca", carrer Martí Molins, 29, E-08030 Barcelona, te lloc l'acte de inauguració de la VI SETMANA DEL TREN A CATALUNYA. Organitzat per la Federació Catalana d'Amics del Ferrocarril, juntament amb el Museu del Ferrocarril de Vilanova i amb la col•laboració d'altres associacions com la nostre i de Patentes Talgo.

Posteriorment a l'acte inaugural i en la sala d'actes del Centre Cívic, a les 20 hores, tindrà lloc la xerrada "TALGO, PRECURSOR DE L'ALTA VELOCITAT I PIONER EN EL TRANSPORT INTERNACIONAL DE VIATGERS SENSE ATURAR EL TREN" per José Luís López Gómez, enginyer en cap de projectes de l'empresa Patentes Talgo.

A tots dos actes esteu convidats juntament amb els vostres familiars que desitgin acompanyar-vos

Aquesta exposició constarà de diferents plafons informatius sobre la tasca feta per Talgo durant aquests darrers anys, intercanviadors i plans de futur, models de trens Talgo a escala H0 aportats per diferents socis de l'AFB, de models de l'empresa MABAR, i una maqueta de 3×5 m, en la que es faran circulacions dels models a escala H0.

Aquesta exposició estarà oberta fins el dia 4 de novembre.

Per mes informació:
http://www.fcaf.cat/portal/
http://www.bcn.cat/cclasagrera/docus/programa.1009.pdf
http://www.museudelferrocarril.org/act_agenda.htm
http://www.agrupament/portal/

Agraint la vostre atenció i desitjant gaudir aquest dies de la vostre companyia i la dels vostres familiars, rebeu una cordial salutació

Junta Directiva AFB – Agrupament Ferroviari de Barcelona