Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018
_________________________________________________________________________________________________________

AVÍS ALS LECTORS D'AQUEST WEBLOG:

BLOGGER.COM ha introduït modificacions en la configuració de la visualització dels seus blogs.
Aquest canvi us pot produir problemes de visualització.
Us aconsellem que, d'ara en endavant, obriu aquest blog amb el navegador GOOGLE CHROME en substitució del GOOGLE tradicional.
Confiem en que aquesta informació us sigui d'utilitat.
______________________________________________________________________________________________________________________________

13/1/11

** Proposta de nomenclatura unificada per a Rodalies i Regionals de Renfe i d'FGC i un inèdit plànol ferroviari integral per a tota Catalunya. PTP.

Cliqueu sobre les imatges per a ampliar-les.

** La PTP presenta una proposta de nomenclatura unificada per a Rodalies i Regionals de Renfe i d'FGC i un plànol integral ferroviari inèdit per a tota Catalunya.


Podeu trobar també interessant l'enllaç següent: http://www.transportpublic.org/component/content/article/56-general/1061-la-ptp-presenta-una-proposta-de-nomenclatura-unificada-per-a-rodalies-i-regionals-de-renfe-i-dfgc-i-un-inedit-planol-ferroviari-integral-per-a-tota-catalunya

Conté una presentació en format PDF molt entenedora i interessant i una altra presentació en PDF amb els dos plànols de xarxes feroviàries que encapçalen aquesta notícia amb una magnífica resolució.

Irresistible per a malalts irrecuperables de la cartografia ferroviària!

*