Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018
_________________________________________________________________________________________________________

AVÍS ALS LECTORS D'AQUEST WEBLOG:

BLOGGER.COM ha introduït modificacions en la configuració de la visualització dels seus blogs.
Aquest canvi us pot produir problemes de visualització.
Us aconsellem que, d'ara en endavant, obriu aquest blog amb el navegador GOOGLE CHROME en substitució del GOOGLE tradicional.
Confiem en que aquesta informació us sigui d'utilitat.
______________________________________________________________________________________________________________________________

25/1/11

Es repeteixen els retards a Renfe per la vaga de zel dels maquinistes. Vilaweb.

Es repeteixen els retards a Renfe per la vaga de zel dels maquinistes

Els trens de Rodalies (rodalia de Renfe) a Catalunya i els trens de mitjana distància pateixen retards avui al matí, de fins a mitja hora, per causa de la vaga de zel que duen a terme els maquinistes. El Sindicat Espanyol de Maquinistes i Ajudants Ferroviaris (Semaf) i Renfe no s'han posat d'acord per posar fi als retards generals que des d'ahir a primera hora de la tarda hi havia a les línies.

Renfe va fer públic que no podia garantir la prestació de servei habitual a conseqüència de la protesta dels maquinistes, que no volen el canvi del sistema de torns i descansos que es va començar a aplicar ahir.

Mentre Renfe parla de vaga encoberta i d'obrir expedients als maquinistes que no vagin a treballar, els maquinistes es queixen d'un canvi del sistema de torns i descansos. El sindicat i l'empresa es van reunir ahir a última hora, però no van arribar a cap acord. I el Departament de Política Territorial i Sostenibilitat espera que la companyia 'resolgui els seus problemes interns'.

El portaveu de Semaf, Lluís Moya, assegura rotundament que tots els treballadors es van presentar al seu torn de servei. Però 'en els nous torns i descansos, els quadres de serveis, són molt ajustats, amb poc temps de descans entre torn i torn' De fet, amb les avaries d'ahir al matí n'hi va haver prou per a 'afectar' tot el servei.

També explica que, des del mes de juliol, han negociat amb Renfe per fer un sistema de torns 'més flexible', però que l'empresa ha volgut ajustar tant els temps i la plantilla és tan limitada que un petit retard afecta totes les línies.