Exposició "Barcelona Train"

Exposició "Barcelona Train"
_______________________________________________________________________________________________

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018
_________________________________________________________________________________________________________

AVÍS ALS LECTORS D'AQUEST WEBLOG:

BLOGGER.COM ha introduït modificacions en la configuració de la visualització dels seus blogs.
Aquest canvi us pot produir problemes de visualització.
Us aconsellem que, d'ara en endavant, obriu aquest blog amb el navegador GOOGLE CHROME en substitució del GOOGLE tradicional.
Confiem en que aquesta informació us sigui d'utilitat.
______________________________________________________________________________________________________________________________

10/2/11

*** TREN A LA MOLINA. Francesc Mas.


Cliqueu sobre les imatges per a ampliar-les.

*

En Francesc Mas, ens escriu, aporta uns fotografies sorprenents i denuncia. Mireu què ens diu: "Josep Mª Ha arribat el tren al Pla d´Anyella (La Molina), fotografies fetas el 01.01.2011, de la UT 291.09, encara amb el rètol de MANRESA. Moltes preguntes podriem fer:

- Han estat amortitzades per enviar-les al desballastament ? - Serien aprofitables en altres línies o Païssos ? - Cost de plataforma i grua per el trasllat fins el Pirineu ? Som un País molt ric, no ens cal estalviar el diner públic. - Hi ha control a FGC, per part del Govern, de com administren els diners ?


Un llarg etcètera de qüestions podriem fer..... Queda per a la història un tren sense vies al Pirineu de Girona. Pots fer un article amb las fotos. Fins aviat Francesc Mas"

Comentari: Doncs ja veus, amic Francesc, que hem publicat les teves extraordinàries fotos de denúncia. Després, ens hem preguntat què hi feien aquests trens al Pla de l'Anyella, hem anat a Internet i hem trobat això:


*