ExpoTren 2018. Fira de Lleida. Stand del Club Ferroviari de Terrassa

ExpoTren 2018. Fira de Lleida. Stand del Club Ferroviari de Terrassa
___________________________________________________________________________________________________

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018
_________________________________________________________________________________________________________

República Catalana

El passat Divendres, 27 d'Octubre del 2017, el Parlament de Catalunya va proclamar la

República Catalana,

com Estat independent i sobirà, de dret, democràtic i social.________________________________________________________________________________________________________________________

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

AVÍS ALS LECTORS D'AQUEST WEBLOG:

BLOGGER.COM ha introduït modificacions en la configuració de la visualització dels seus blogs.
Aquest canvi us pot produir problemes de visualització.
Us aconsellem que, d'ara en endavant, obriu aquest blog amb el navegador GOOGLE CHROME en substitució del GOOGLE tradicional.
Confiem en que aquesta informació us sigui d'utilitat.
______________________________________________________________________________________________________________________________

26/3/11

Un documental recordarà el tren d'Olot l'any del seu Centenari. Associació Amics del Tren Olot-Girona.


Benvolguts, benvolgudes, La productora audiovisual garrotxina-ripollesa ZEBA Produccions, juntament amb l'Associació Amics del Tren Olot-Girona, ha començat a treballar en la realització d'un documental sobre el ferrocarril que unia les ciutats d'Olot i Girona. Es pretén recollir el record de persones que havien viatjat amb el tren, dels usuaris habituals, d'antics treballadors del ferrocarril, d'experts i d'historiadors. En definitiva, tothom que d'alguna manera o altra va tenir un contacte amb aquell tren tan entranyable.

El projecte compta amb el suport de la majoria d'ajuntaments dels pobles per on passava el tren (Olot, Les Preses, Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d'Hostoles, Amer, La Cellera, Anglès, Bescanó, Salt i Girona) a més dels Consells Comarcals de la Garrotxa i de la Selva, de la Diputació de Girona i del Consorci Vies Verdes de Girona.


Aprofitant el centenari, l'Associació Amics del Tren Olot-Girona està preparant diferents activitats per commemorar l'efemèride, entre aquestes es preveu presentar el documental i fer-ne projeccions públiques als diferents pobles per on passava el tren.


Tothom qui vulgui explicar les seves experiències es pot posar en contacte amb els responsables del documental a través de l'adreça de correu tren@zeba.catAquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la o al telèfon 972 26 77 15.


Us demanem que feu disusió d'aquesta nota entre els vostres associats.


Salutacions cordials,


Antoni Serra


Associació Amics del Tren Olot-Girona


asamtog@trenolot.cat


http://www.trenolot.cat/