Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Avís F.C. de Vallparadís. Tancament per vacances

Avís F.C. de Vallparadís. Tancament per vacances
________________________________________________________________________________________________________

Darreres circulacions de la temporada

Darreres circulacions de la temporada
________________________________________________________________________________________________________

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

25/11/11

XIV Trobada de Vaporistes-Modelistes. Festa Major de Terrassa.

Benvolguts socis i seguidors:


Revisant les notícies pendents de publicar que són moltes i de fa força dies he descobert amb estorament l'esborrany d'un escrit sobre la XIV Trobada de Vaporistes-Modelistes del 2009 que donava per publicat però que  finalment no ho va ser.  En aquest cas  la informàtica m'ha superat i m'ha deixat confús i enutjat atès que no entenc gins ni mica què ha passat..


Sigui com sigui, torno a publicar la notícia perquè em sembla interessant. Aquí la teniu tal qual la vaig redactar en el seu moment:

*

XIV Trobada de Vaporistes-Modelistes. Fesat Major de Terrassa del 2009.

Podeu veure un bon reportatge d'aquesta trobada a la Fototeca d'en Bernat Borràs del lloc web del Club Ferroviari de Terrassa. Si voleu anar-hi directament cliqueu a l'adeça següent:


Nosaltres, per la nostra part, us presentem unpetit reportatge sobre tres màquines esplèndides:

A: La primera locomotora, obra del bon soci i habilíssim modelista Manel Gómez, sembla a primer cop d'ull una locomotora diesel primerenca. És, però, una dels primeres locomotores de vapor de maniobres. Ampliarem la informació en els propers dies. Mentrestant gaudiu de les fotografies qeu la locomotora s'ho val. I no us oblideu del pitet.

B: La segona locomotora és una extraordinaria obra de modelisme detallada al màxim, pròpia d'un mestre. És obra d'en Jordi Rallo de l'Assossiació d'Amics del Ferrocarril del Vallès Oriental, Circuit de les Franqueses. La màquina modelada és la locomotora elèctrica de la companyia de l'ESTADO sèrie 1002. No us perdeu ni un detall, hi és tot!

C: La tercera locomotora ja la vàrem veure l'any passat a la XIII Trobada. En aquest cas s'ha modelat una locomotora elèctrica francesa de la SNCF sèrie BB 1000.

El reportatge el podeu veure clicant a l'adreça següent: