Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018

Correcció d'errors de la Previsió d'activitats - 25-FEB-2018
_________________________________________________________________________________________________________

AVÍS ALS LECTORS D'AQUEST WEBLOG:

BLOGGER.COM ha introduït modificacions en la configuració de la visualització dels seus blogs.
Aquest canvi us pot produir problemes de visualització.
Us aconsellem que, d'ara en endavant, obriu aquest blog amb el navegador GOOGLE CHROME en substitució del GOOGLE tradicional.
Confiem en que aquesta informació us sigui d'utilitat.
______________________________________________________________________________________________________________________________

3/11/12

"L'enigma de l'ordinador" al mNACTEC. Ildefons Argemí.

Benvolguts companys :

Tal com us vaig exposar a la passada reunió de Junta, us recordo que des de l'àrea de divulgació del museu ens ofereixen una visita guiada a l'exposició temàtica que porta el títol "L'enigma de l'ordinador".

Aquesta visita s'emmarca en una campanya que s'ofereix a les associacions i entitats terrassenques més representatives i es fan a darrera hora dels dimarts i divendres.

A nosaltres ens han ofert en principi el dia 9 de novembre de 2012. La visita és entre les 18 i les 19 hores. El grup hauria d'estar entre les 10 i 20 persones.

Aquesta exposició que ens ofereixen aplega tota la història de les màquines de comptar, això que ara en diem ordinadors, portàtils, mòbils i altres denominacions segons els format i ús.

La invitació ha estat feta al Club Ferroviari de Terrassa, però cal entendre-ho en un sentit ampli, ja que es pot convidar a amics, coneguts, nets i familiars.

Tothom qui estigui interessat, que m'ho faci saber tant aviat com sigui possible per contactar amb el museu i preparar la visita. Ho podeu fer per correu electrònic o bé al tel.: 627 564 912.

Cordialment

Ildefons Argemí