Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

4/3/14

Homenatge a en Josep Segura i Pérez. Club Ferroviari de Terrassa.
La família sota el retrat d'en Josep Segura i Pérez.


El passat 23 de novembre es va fer l'acte d'homenatge a en Josep Segura i Pérez,  soci fundador del Club Ferroviari de Terassa, president d'aquesta entitat entre 1981 (any de fundació) i 1990 i mort el passat 23 d'agost del 2013.

L'acte d'homenatge a en Josep Segura i Pérez va anar precedit d'uns breus parlaments a càrrec d'en Josep Miquel Bonet, actual president de l'entitat, en que es va recordar la figura d'en Josep Segura, i de la gran tasca que va fer als inicis del Club per donar-lo a conèixer a la ciutat de Terrassa.

Primer amb l'exposició de 1982 al Centre Cultural de la Caixa de Terrassa "El tren i el seu món" i dos anys mes tard, el 1984 i també al Centre Cultural, "Els altres trens". Aquesta última, a més, va omplir l'antiga estació de mercaderies de renfe, a l'estació del Nord de tot un seguit de trens reals que es van poder visitar mentre va durar l'exposició, entre ells els més modern dels trens de l'època, el Talgo Pendular.

També es va destacar la gran labor en favor de l'afició als trens que gràcies a Edima, botiga que va obrir el 1963, va fer darrera d'aquest comerç dedicat al modelisme ferroviari i que encara avui en dia porta una de les seves filles.
Després de la presentació, es va descobrir una placa amb el seu nom, que portarà a partir d'ara la biblioteca del Club, així com també una foto que com a ex-president (1981 - 1990) el club ha posat en una de les seves sales.

Van assistir a l'acte la seva vídua, les seves filles, netes i un besnet.
També una cinquantena de socis, entre ells, algún dels primers fundadors.
Després de l'acte es va projectar una emotiva recopilació d'imatges de la trajectoria com a president del Club, i com a soci de l'entitat.

Text: Albert Carretero
Fotografia: Bernat Borràs

Edició: Josep M. Busquets
Excuseu, si usplau, el retard en la publicació d'aquesta notícia, degut a circumstàncies excepcionals de manca de temps.