Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

21/4/14

Convocatòria d'Assemblea General Ordinària. Club Ferroviari de Terrassa

Cliqueu sobre la imatge per ampliar-la.

Ajuda per fer un treball. Museu del ferrocarril de Catalunya.


Benvolguts,
La primera setmana del passat mes de febrer es va posar en marxa a l'UPC de Vilanova la present edició de l'EPS (European Project Semester http://www.epsevg.upc.edu/eps).
Es tracta d'un innovador programa de formació que a Vilanova coordina i proposa l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria o Campus de l'UPC. El Museu del Ferrocarril de Catalunya participa aquest any per primer cop, dins de l'apartat IDPS (International Design Project Semester). En realitat es tracta d'un programa dual amb formació teòrica a la Universitat i una part més pràctica, relacionada amb l'empresa o institució que participa en el projecte en total cooperació amb el personal docent assignat en cada cas. Dos especialistes són els encarregats de coordinar cada projecte. En el cas del Museu, jo mateixa, i un  tutor/professor universitari, Pere Ponsa Sotsdirector de Qualitat i professor al Departament d'Informàtica de l'UPC, són qui proposen i supervisen el projecte durant el període de durada del programa (des de febrer fins a juny). La feina implica treballar amb un grup format per estudiants de diferents nacionalitats.
Roy Brons i Merlijn Hulzenga, holandesos llicenciats en Tecnologia Humana i Patrick O'Brien, Irlandés, i María del Mar Ramírez Macías, mexicana, ambos llicenciats en disseny industrial, són els estudiants que portaran al terme la proposta del Museu del Ferrocarril de Catalunya, A study of interaction design in the Catalunya Railroad Museum of Vilanova i la Geltrú, i que hauran de presentar públicament el mes de juny a la finalització del programa 2014.
Ara, en ple procés del treball han elaborat aquest qüestionari que segur que ens ajudarà a portar-lo a terme. Agrairíem molt la teva participació, només et costarà dos minuts.
Moltes gràcies i una forta abraçada!
Ana Grande Jiménez ( anagrande@ffe.es )
Cap de Comunicació i Educació
Museu del Ferrocarril de Catalunya. Vilanova i la Geltrú
Tel. 93 815 91 19  (Interior Renfe i Adif 551 670)
Mòbil 629 18 34 98 (Interior Renfe i Adif 971 380)
http://blogmuseuferrocarril.com/
http://www.museudelferrocarril.org/

El PP diu que les indemnitzacions del TAV es desencallaran

El PP diu que les indemnitzacions del TAV es desencallaran

Podeu trobar interessant l'enllaç següent: http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/1-territori/12-infraestructures/732116-el-pp-diu-que-les-indemnitzacions-del-tav-es-desencallaran.html