Previsió d'activitats - 5-OCT-2108

Previsió d'activitats - 5-OCT-2108
_________________________________________________________________________________________

Participació en el Congrés MOROP 2018

Participació en el Congrés MOROP 2018
Com cada any un grup de socis del CFT va participar al congrés MOROP d'aquest any. Aquí teniu la constància de la delegació catalana.

I la pròxima ?

I la pròxima ?
Ara que aviat tornarà a haver-hi la xemeneia a la locomotora de la Rambla us passo un muntatge que va fer en Bernat Borràs per tal de saber quina decoració tindrà la pròxima versió.

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

Calendari - OCTUBRE 2018

Calendari - OCTUBRE 2018
___________________________________________________________________________________________________________

13/9/18

***** Accident a Vacarisses: Una excavadora desfrenada cau a la via. Informació detallada de primera ma. Edu Martínez.

L'Edu Martínez, veí de Vacarisses i Vocal del Club Ferroviari de Terrassa, ens fa de corresponsal en línia i de primera ma sobre l'accident de la retro-excavadora. Mireu que ens explica:
"Ahir vàrem tenir un incident a Vacarisses amb la caiguda de la retro-excavadora de la Pedrera del Mimó a la via. Com veure-ho al video es va enganxar a la catenària i van trigar més del previst en solucionar el problema. 

No hi va haver cap ferit, els bombers van explicar que  la retro-excavadora s'havia desfrenat i que va caure a la via. 

L'accident va ser, passat el viaducte d'Olesa, després del túnel que a Vacarisses és conegut com el túnel de la Mina dels Morts, just on comença el terme municipal de Vacarisses. (Ni el videu, ni la foto són meus) "

Per altra banda, segons ens informa en Jordi Orta, company, col·laborador d'aquest weblog i soci del Club Ferroviari de Terrassa, si hi haguès anat algú dins  de la retro-excavadora, la tensió de la catenària probablement no hauria estat mortal, perquè la carrosseria metàl.lica hagués fet de gàbia de Faraday i l'hauria aïllat elèctricament.