Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís

F.C. Vallparadís

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

29/3/18

*** Comunicat de la Federació Catalana d'amics del Ferrocarril, sobre el desmantellament d'un tram de la línia Barcelona - València.


Fotografies de la nevada del passat 28-FEB-2018.


El passat 28 de febrer del 2018 Catalunya va patir una forta nevada que arribar al Vallès i Terrassa en particular i fins i tot a comarques més meridionals a tocar del mar. 

Era un dia de feina i va afectar en més o en menys als transports ferroviaris. Alguns socis dels club van penjar al xat del club fotografies de la nevada des de bon matí i d'altres ens han enviat les fotos per correu electrònic. 

N'hem fet una selecció i ara us les oferim a l'àlbum de la Fototeca del Club. Aquí teniu l'enllaç:

La Locomotora històrica 020 "La Pequeña", exhibida a la rambla de terrassa, víctima d'actes vandàlics.La Locomotora RENFE 020-0234, imatge principal del logotip del Club Ferroviari de Terrassa.

El cap de setmana del 10 i 11 de març, la Locomotora històrica 020 "La Pequeña", ex MZA 604, i al final de la seva vida, RENFE 020-0234, exhibida com a  Monument al Vapor, al final de la Rambla de Terrassa, cantonada amb el carrer de Galileu, fa ser objecte d'actes vandàlics fets per persones fins ara no identificats. A banda de les graffitis, varen trencar una de les xemeneies, la primera, de la locomotora.

L'Ajuntament de Terrassa s'ha compromès a restaurar-la i, entre d'altres associacions, ha demanat l'ajuda i la col·laboració del Club Ferroviari de Terrassa. S'estan estudiant diverses opcions sobre el futur de la locomotora. Informarem quan toqui sobre les decisions que es preguin referides a la seva restauració, el seu possible canvi d'ubicació o qualsevol altre aspecte rellevant que l'afecti.

De moment us oferim algunes imatges sobre les destrosses produïdes a la Locomotora:


Per a saber-ne molt més sobre aquesta locomotora històrica, cliqueu a l'enllaç següent corresponent al lloc web "Divulgando Historias del Patrimonio Ferroviario" del nostre soci i company, Eduard Martínez:
http://divulgandopatrimonioferroviario.blogspot.com.es/2017/07/la-historia-de-la-locomotora-020-0234.html