Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís

F.C. Vallparadís

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

30/3/18

Fent amics: Vincenzo Bologna Ferromodelista. VBF GROUP - AmpliacióUna altre passavolant que va quedar admirat de la "Köf" de l'Eugeni Rubio va ser el Vicenzo Bologna, Ferromodellista, tal i com es fa dir. 

En Vincenzo és un gran modelista que ha construït un fotimer de maquetes (dites "plastico", en italià) des de fa anys. Juntament amb altre afeccionats amants de les maquetes varen crear el "VBF GROUP" i dediquen a voltar pel món ensenyant les seves maquetes modulars en corrent contínua a les exposicions que els hi plauen o que els hi conviden.

Aquesta és  la seva targeta de presentació:


A l'ExpoTren 2018 hi vàrem poder veure el seu llarguíssim muntatge modular en el qual es relligaven les estacions de Follonica, S. Vincenzo i Orvieto, alguna de les seves creacions que també trobareu al seu lloc web i en videus penjats al YouTube.

Aquí l'enllaç al seu lloc web:

I un parell de videus de "PILENTUM TELEVISION, THE WORLD OF MODEL TRAINS", trets del Youtube que ens han semblat prou interessants:

Model Trains HO Gauge Cab Ride from San Vincenzo to Follonica Station in Italy
HO Gauge Modular Model Railway with Italian High Speed Train Frecciarossa by Trenitalia

Finalment, avui el 6-ABR-2018, fen una ampliació d'aquesta entrada amb un enllaç a un àlbum de fotos fetes per l'Ildefons Argemí, a la passada Fira de Lleida ExpoTren 2018:Fent amics: Yvon Nassiet.A la passada ExpoTren 2018, feta a la Fira de Lleida, molta gent es va quedar admirada amb la "Köf" a escala 1/10, del nostre bon soci i millor company, Eugeni Rubio. Un dels admiradors fa ser l'Yvon Nassiet, amb el qual vàrem conversar una estona tot intentant respondre a les seves interesadíssimes preguntes. 

Es va desfer en elogis pel detall i qualitat de la locomotora i també ens va voler fer partícips dels seus treballs de modelisme a escala. Tot i que la seva especialitat són els cotxes Citroën, ens ha semblat oportú donar-lo a conèixer en aquest weblog  ferroviari. Al cap i  la fi tots som afeccionats al modelisme i qui no té algun o molts cotxes a la seva maqueta o té per exemple una composició ferroviària amb vagons porta cotxes carregats de cotxes.

Ens ha escrit i ens ha facilitat l'enllaç al seu blog, del tot recomanable per a tot bon modelista, on podreu admirar la quantitat i qualitat fora de dubte dels seus treballs:


A l'escrit ens explica que cerca models de cotxes Citroën, models B4 Brepsomn o Fontenelle, a escala 1/7:


"Je recherche des Citroen B14 Brepsomn ou Fontenelle scala 1/7"

Si coneixeu algú que en tingui poseu-lo en contacte, si us plau. Us ho agraïrà molt.

La guerra civil al Penedès: Estació de ferrocarril bombardejada.

Tafanejant per Internet ens hem trobat amb aquest videu de la RTV del Vendrell, diferent i curiós sobre el bombardeig de l'estació de Sant Vicenç de Calders durant la guerra civil espanyola.

Hi surt entrevistat el nostre soci i company Eduard Martínez, creador del blog "Divulgando Historias del Patrimonio Ferroviario".

Aquí teniu l'enllaç:
http://www.rtvelvendrell.cat/80-anys-dels-pitjors-episodis-de-la-guerra-civil-al-penedes/


Fent amics: Asociación Cultural Uterana Ferroviaria

A la darrera Fira de Lleida ExpoTren 2018, el Club Ferroviari de Terrassa es va donar a conèixer a tothom que ens va voler escoltar. També, però, vàrem contactar i rebre informació d'altres associacions ferroviàries d'arreu d'Europa. Avui us en presentem la primera:

L'Asociación Cultural Utrerana Ferroviaria.


Aquí teniu l'enllaç al seu lloc web:

I també l'enllaç al seu Facebook:

Colau ajorna la votació del tramvia pel context polític

Colau ajorna la votació del tramvia pel context polític

L'alcaldessa de Barcelona suspèn a mitja sessió el ple en què s'havia de debatre el projecte per evitar un xoc amb ERC
L'embat judicial contra el sobiranisme suscita una dura disputa entre BComú i Cs

Millores a l’estació de tren de Sant Jordi Desvalls

Millores a l'estació de tren de Sant Jordi Desvalls

Adif ha acabat les obres de millora d'accessibilitat a l'estació de tren de Sant Jordi Desvalls en la línia ferroviària convencional Barcelona-Portbou. Aquesta actuació ha representat una inversió...