Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

10/4/18

XII Jornada de portes Obertes: Fotografies i videu. Club Ferroviari de Terrassa.


El proppassat dissabte 7 d'abril del 2018 el Club Ferroviari de Terrassa va convidar a la ciutadania a conèixer les seves maquetes ferroviàries a escala Ho i N i la resta d'espais de la seva seu social de Terrassa. Com a totes les anteriors, en aquesta XII Jornada de Portes Obertes, es va fer una exhibició de circulacions de modelisme ferroviari durant 12 hores seguides, amb la col·laboració i aportació de material dels seus socis.

Naturalment, vàrem fer fotografies i algun videu que ara us oferim per a que en gaudiu a cor què vols, en dos àlbums diferents. El primer, l'àlbum de fotografies del soci i company de Junta de govern, Eduard Martínez i el segon del company, Antonio Jiménez, ambdós magnífics fotògrafs que disposen de bones màquines de fotografiar que aprofiten magníficament. 

1 - Enllaç a l'àlbum de l'Eduard Martínez, que va fotografiar diferents moments de l'ambient viscut al Club i algunes de les composicions ferroviàries exhibides:
Fototeca del Butlletí:
Aquí en teniu una petita mostra del seu contingut:2 - Enllaç a l'àlbum, extenssíssim, de l'Antonio Jiménez, dedicat completament a la variada composició de trens que es van mostrar al públic:
Fototeca del Butlletí:
I aquí teniu, també, una altra petita mostra del seu contingut:Per finalitzar la XII Jornada de Portes obertes, a les 9 del vespre és van fer les dues rifes de material ferroviari, previstes a la Jornada, el resultat de les quals informarem properament.

Fent amics: Mi visita a Expotren 2018. Javier Rodríguez Fernández de Tejada.

Ens escriuen des de Sevilla, a Andalusia (Espanya). Mireu que ens diuen:"Buenos días.
Soy Javier del Blog Más Que Trenes. Nos conocimos durante la exposición de Expotren de este año, y como le comenté en su momento, iba a escribir un artículo en mi blog sobre mi experiencia en la visita a la feria y me gustaría que lo vieran y me dieran sus impresiones. He intentado incluir alguna fotografía de su stand o maqueta, y seguro que les alegrará el que les haya citado. Espero que les guste y se animen a compartir el artículo en sus redes sociales para que la Feria de Expotren siga teniendo tanto éxito y se pueda seguir celebrando todos los años. Es la única manera de que todo el mundo la conozca y sepa que se celebran eventos como este. Por eso el compartir las noticias sobre el evento y artículos como este ayudará a que este hobby siga estando presente en nuestras vidas.
Me alegro mucho de haberles conocido en persona, y espero volver en otra ocasión.
Para cualquier cosa que necesiten, tienen mi blog a su disposición y pueden contactar conmigo desde el formulario de contacto del blog a este mismo email.
Un abrazo desde Sevilla 😉
Javier."


Javier Rodríguez Fernández de Tejada
Blog Modelismo Ferroviario: https://www.masquetrenes.comBenvolgut Javier:

Gràcies pel teu magnífic i extens reportatge sobre la fira, en el qual ens inclous. Sàpigues que hem inclòs un enllaç al teu weblog a la banda dreta del nostre Butlletí. Rep una fraternal abraçada ferroviària del Club Ferroviari de Terrassa.

Fent difusió: Planet Train

"Planet Train", una nova, per a nosaltres, botiga de trens a Barcelona. A l'ExpoTren 2018 ens va deixar la targeta i nosaltres en fem difusió per a qui li pugui interessar.

Enllaç a la botiga:
www.planettrainbcn.com


Una vaga afecta els trens que connecten Catalunya a l’estat francès per la Catalunya Nord

Una vaga afecta els trens que connecten Catalunya a l'estat francès per la Catalunya Nord

L'aturada a l'operadora francesa s'ha iniciat aquest dilluns i s'allargarà durant 36 jornades entre els mesos d'abril, maig i juny