Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

11/12/18

Darrera actualització de l'any de la Previsió d'Activitats 11-DES-2018


Treballs d'instal·lació de la platja de vies al dipòsit nou del F.C. de Vallparadís. Ildefons Argemí

Continuen i avancen a bon ritme els treballs d'instal·lació de la platja de vies al dipòsit nou del F.C. de Vallparadís. Hores d'ara s'han instal·lat dues vies mortes, de les quatre previstes i ja s'hi pot desar bona part del material ferroviari disponible.

Ho podeu comprovar en aquestes tres fotografies fetes per company i soci Ildefons Argemí i que hem robat del xat  del Club Ferroviari de Terrassa.


Dia del Modelisme Ferroviari. Jornada de Portes Obertes al F.C. de Vallparadís. Eduard Martínez i Antonio Jiménez.

El proppassat 2 de desembre del 2018, tot aprofitant el Dia del Modelisme Ferroviari, el F.C. de Vallparadís va obrir les seves portes i va ensenyar les seves instal·lacions a tothom qui va voler.

Hi va haver un gran ambient al F.C. de Vallparadís, amb circulacions i visites guiades i més d'un centenar de persones varen visitar les nostres instal-lacions. Tot un èxit.

Els companys i socis, Eduard Martínez i Antonio Jiménez varen fer les fotos següents d'aquesta jornada que varen penjar al Xat del club i que ara nosaltres us presentem tot seguit:


Enllaç a l'àlbum de fotos de l'Eduad Martínez:
https://photos.app.goo.gl/5dcdq9Bhe2CAzujV6
Enllaç a l'àlbum de fotos de l'Antonio Jiménez:
https://photos.app.goo.gl/f7DuTfsZNk7iWhrf7

37è Aniversari de la Fundació del Club Ferroviari de Terrassa: Presentació del llibre "Vacarisses: un poble, dues estacions" a càrrec del seu autor, Edu Martínez.

El proppassat 24 de novembre, vàrem celebrar el 37 Aniversari del Club Ferroviari de Terrassa, oferint als nostres socis i a tothom que ens volgués acompanyar, a la seu social del club, una xerrada del company i soci, Eduard Martínez, sobre el seu nou llibre "Vacarisses: un poble dues estacions de ferrocarril". 

La presentació d'aquest llibre ja es va fer primerament a Vacarisses, el passat 10 de novembre, adreçada  per al públic en general, interessat en la història de Vacarisses i la seva relació amb el ferrocarril. En canvi a la seu social del Club es va oferir a un públic més restringit, interessat especialment en el món del ferrocarril a Catalunya.

Els companys i socis, José Antonio Galindo i Antonio Jiménez varen fotografiar l'acte i ho varen penjar al Xat del Club. Nosaltres hem robat aquestes imatges, seguint el nostre mal costum tradicional, i les us oferim tot seguit: