Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís - Cartell de Tornada

F.C. Vallparadís A

F.C. Vallparadís A

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

29/11/19

Fotografies de la reobertura del local del Club Ferroviari de Terrassa, del passat 23-NOV-2019. Socis.

El passat 23 de novembre vàrem reobrir la seu social del Club Ferroviari de Terrassa, després d'haver-hi fet diverses obres de renovació. Hi varen venir força socis a veure el magnífic resultat de la renovació i també a fer còrrer el seus trens després de mesos d'abstinència ferroviària. Per celebrar-ho, hi van haver pastetes i cava i els brindis obligats. Al final, vàrem celebrar el 35è aniversari de la fundació del Club tot passant un conjunt de fotografies d'actes, celebracions i activitats fets en tots aquest anys.

Alguns socis ens varen fotografiar i filmar l'ambient i a tots plegats i varen publicar les seves fotografies al xat del Club. Nosaltres, amatents, hem arreplegat tots aquest moments i avui els publiquem en aquest Butlletí per a recordar la festa i fer enveja als que no varen venir. Primer us oferim un tastet selecionat i tot seguit l'enllaç a l'àlbum corresponent que recull totes les fotografies publicades dels socis Edu Martínez, Meritxell Ortíz, José Antonio Galindo i Esteve Cot.


Edu Martínez

Meritxell Ortíz


José Antonio Galindo

Esteve Cot

Enllaç a l'àlbum:

Cap comentari: