Comunicats - Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca

Comunicats -  Activitats - Notícies - Enllaços - Modelisme - Biblioteca - Hemeroteca - Videoteca
_______________________________________________________________________________________________________________________________________

F.C. Vallparadís

F.C. Vallparadís

|

|

Llibertat Presos Polítics

Llibertat Presos Polítics
________________________________________________________________________________________

9/5/20

Parlem de llibres, documents i pel·lícules ferroviàries 5 - Ildefons Argemí


M'han dit que avui em toca treure el nas per aquest racó. Doncs bé, primer us presento el meu racó de llibres, documents, fulletons, revistes i treballs de l'estança dels trens.
Tot seguit un llibre que m'ha servit molt per aprendre com funciona una locomotora de vapor.A continuació un llibre de consulta que faig servir bastant. És un inventari i descripció de totes les locomotores elèctriques de la DRG, DB i DR.
I una curiositat per acabar. Són unes fotocòpies que tinc, crec que facilitades pel consoci Carles Romero, que també és músic i organista. Es tracta d'una revista mensual de l'Associació d'Enginyers Industrials. Es tracta d'un treball publicat entre els mesos d'octubre i desembre del 1915 i descriu les obres que estava fent la Companyia dels "Ferrocarriles de Cataluña, S. A.", així com el material fix, mòbil, instal·lacions i la construcció del túnel de Vallvidrera. És interessant.I per avui ja deu estar bé, oi?

Ildefons Argemí.
8-MAIG-2020.


Cap comentari: